
Ingredienser
3 store æg
125g hvedemel
1 knivspide af LE CRU Sea salt
1,5 tsk. bagepulver
1,5 dl. mælk
LE CRU Sirup Toffee
1 god håndfuld blåbær
Vejledning
Start med at adskille æggehvider og æggeblommer. Bland æggene sammen med mælken, melet, bagepulveret og Sea salt. Pisk hviden stiv og bland dem forsigtigt med æggeblommen. Steg derefter pandekagerne i et par minutter på hver side. Arranger dem på et fad og hæld sirupkaramellen over toppen. Stænk endelig en god håndfuld blåbær på toppen.


Markroner er klassiske Franske kager, som kan laves i alle størrelser og farver. Fryse egnet.
Ingredienser
20 stk
100 g mandelmel
150 g flormelis
75 g æggehvider ( 3/4 dl )
1 knsp salt
50 g sukker
Frugtfarve i den ønskede farve.
Chokolade: 100 g mørk eller hvid
½ piskefløde
50 g smør
Vejledning
Sigt mandelmel og flormelis sammen. Pisk æggehviderne stive med salt og pisk sukkeret i lidt af gangen, til det bliver en tyk og glat marengsmasse. Tilsæt den farve du ønsker ( et par dråber er nok ) Vend forsigtigt farve i. Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 40 små cirkler ( 2 cm ) på bagepladen med bagepapir. Slå pladen i bordet for at fjerne lufthuller. Lad dem stå ½-1 time. Varm ovnen op til 180 grader, varmluft og sæt pladen ind. Skru med det samme ned til 140 grader. Bag i 12-15 minutter. Lad dem afkøle og sæt dem på en rist.
Chokolade ganache:
Hak chokolade fint, og kom det i en skål.
Varm fløden til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 15 sekunder og rør dernæst langsomt rundt til en glat ganache.
Tilsæt smøret og rør igen til en glat creme.
Sæt film over skålen og lad det køle lidt
Til sidst tager du to makroner og fylder ganache mellem dem.
